Klubbinfo


Hur startade det?
Det hela startade under en träff 2006. Kalle och Daniel, som inte kände varandra då, åkte tillsammans till en träff i Kristinehamn. Där pratades det luftkylt både högt och lågt och givetvis kom det på tal att bilda en klubb för luftkylt i Värmland.
Ett år senare ringer Daniels mobil och i andra änden sitter Kalle. Han hade dragit igång en träff för luftkylda bilar på gubbdagen i Arvika. Vi sökte med ljus och lykta för att finna luftkylda bilar i Arvika med omnejd, och vi fann en hel del. Det blev en lyckad första träff på gubbdagen och Arvika Nyheter fick upp ögonen för denna lilla klubb. Så ett halvsides reportage i Arvika Nyheter om klubben blev mycket bra reklam och nu hoppas vi på fortsatt lika stort intresse för denna klubben.
År 2012 gick vi samman med EDVOLKS och bildade VW-Värmland/Dalsland.

Vilka får vara med i klubben?
Bor du i Värmland eller Dalsland och har en luftkyld vw eller bara har ett brinnande intresse för dessa bilar så är du välkommen som medlem. Stuket på bilen spelar ingen roll, garageobjekt, Call Looker, Rat Look eller helt original spelar ingen roll, bara det är en luftkyld vw :)


Mejla gärna också till medlemsansvarig, gunillalarsson76@gmail.com med uppgifter så som namn, adress, telefonnummer och biltyp (årsmodell) så vi kan föra in dig i medlemsregistret.

Styrelsen

Ordförande: Kalle Evrell, kalle.evrell@vdvw.se


Vice Ordförande: Kenneth "Spjutarn" Spjut, kenta_500@hotmail.com



Kassör: Peter Larsson, peterlarsson73@hotmail.com


Sekreterare: Håkan Abremyr, abremyr@tjohoo.se

Medlemsansvarig: Gunilla Larsson, gunillalarsson76@gmail.com


Klubbmästare: William Ringhög, willring90@hotmail.com

Ledamot: Christer Pettersson, christer.baras@tyfonmail.se